NA24.no

Vokser på TV

Foto: Andre Clark Utvik (NA24)
Telenor lanserer TV over fiber.

Telenors TV-produkt over fiber (IPTV) er nå lansert. Med det vil Telenors fiberkunder ha en ideell kommunikasjonsløsning for hele familien; superraskt bredbånd, telefoni og sannsynligvis Nordens bredeste TV-tilbud - alt via én og samme fiberlinje, melder selskapet.

- Med TV-tilbudet vel i havn kan vi nå for alvor begynne å selge en komplett løsning til våre fiber-kunder sier Svein Henning Kirkeng, leder for Telenors privatmarked i Norge.

Telenors TV-løsning for fiber har vært testet siden høsten 2009. Aktive testbrukere har foretatt testing av løsningene - både i forhold til produktets tekniske og brukermessige kvalitet, og i forhold til prosesser og løsninger for montering og leveranse. Kvaliteten er nå meget god i alle ledd.

- På vegne av våre kunder har Telenor selv stilt høye kvalitetskrav til sluttproduktet. Og pilotkundene som har vært våre testbrukere har gitt oss særdeles gode tilbakemeldinger på det produktet som vi nå lanserer i markedet. Ikke minst fremhever de den lille og meget støysvake TV-boksen, som også kommer i opptaksversjon - PVR - med time shift og pausefunksjon i live-sendinger, som en nyvinning, melder Kirkeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere