NA24.no

Foto: Roald, Berit (Scanpix)

Vold i First House

Sist oppdatert:
Bjarne Håkon Hanssen får ny kollega.

Per Terje Vold, som nylig gikk av som administrerende direktør i Oljeindustriens Landsforbund, OLF, blir tilknyttet rådgivningsselskapet First House som senior rådgiver, melder selskapet.

Vold har ledet OLF i de siste seks årene, og var før det administrerende direktør i Prosessindustriens Landsforening, PIL, i seks år. Per Terje Vold ble i forrige måned tildelt Norsk Petroleumsforenings Hederspris i forbindelse med årets Oljeindustripolitiske seminar i Sandefjord.

- Vi er svært glad for at Per Terje Vold har valgt å bli en del av vårt fellesskap. Han representerer kompetanse som er verdifull både for våre kunder og for vårt selskap, sier Leif Monsen som er styreleder i First House.

- Per Terje Vold har erfaring fra viktige områder som energi generelt, olje-, gass-, og leverandørindustri, prosessindustri og finans/forsikring. Alt dette er av stor betydning for verdiskapningen i Norge, og berører viktige tema innenfor så vel politikk som næringsliv. I dette feltet vil First House tilby sine tjenester, og med Per Terje Vold som samarbeidspartner og tilknyttet ressurs vil vi styrke vår kompetanseprofil ytterligere, sier Jan-Erik Larsen som er ansvarlig for politisk kommunikasjon i First House.

- I en alder av 64 føler jeg fortsatt at jeg har mye å bidra med. Derfor har jeg registret mitt eget rådgivningsselskap og valgt å knytte meg til et faglig sterkt og spennende miljø. Gjennom å arbeide nært med yngre krefter, i et miljø preget av tverrfaglig kompetanse innen kommunikasjon, ledelse, finans og politikk tror jeg på mange aktive år som rådgiver. Etter fantastiske år i OLF og i PIL gleder jeg meg til å ta fatt på en ny, spennende epoke i mitt liv. Videre vil jeg bruke tid i Sør-Trøndelag og Midt-Norge som følge av at jeg tar over familiegården på Røros, sier Per Terje Vold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere