NA24.no

Wilsted går fra INMA

Anders Willstedt, Daglig Leder INMA
Anders Willstedt, Daglig Leder INMA Foto: INMA
INMA søker etter ny daglig leder.

INMA Interactive Marketing/IAB Norway søker en nye daglig leder etter at nåværende daglig leder, Anders Wilstedt, har valgt å si opp sin stilling.

- Etter ett drøyt år i stillingen ønsker Anders å gå til bake til en mer kommersiell stilling i den digitalebransjen. Selv om vi gjerne skulle hatt med Anders videre så respekterer styret hans ønske om igjen å kunne jobbe mer operativt med kunnskapsområder som ligger hans kompetanse og hjerte nærmest, sier styreleder i INMA, Rune Paulseth i en kommentar.

Skal fokusere videre
- Styret har vært i dialog med Anders om dette en tid og vi har hatt en god og konstruktiv dialog om både strategien videre og satsningsområdene som vi skal fortsette å fokusere på. Det blir med en ny daglig leder, så dersom noen føler seg kallet til å ta over stafettpinnen så er det bare å ta kontakt, opplyser han i meldingen.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

INMA`s lille men komptetente og energiske administrasjon går nå inn i den viktigste perioden av året med Gulltaggen rett rundt hjørnet. Ola Hanø er som vanlig Gulltaggen general og kan allerede bekrefte at årets utgave ikke vil stå tilbake til de foregående årene. Både på foredrag- , sponsor- og publikumsiden så ligger vi bedre ann enn noen gang, så alt ligger til rette for at vi nok engang vil levere en all time high opplevelse.

Ingen stopp
For medlemmer og bransjen generelt vil ikke dette skifte føre til noen stopp i fremdriften for hverken INMAs forretningsarbeid eller nevnte Gulltaggen.

- Så vil du være med å sette dagsorden for fremtiden i Norges interaktive kommersielle bransje så har du en unik mulighet nå, ring meg, sier Paulseth i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere