NA24.no

Ylvis: - Drømmen er oppfylt

Bård og Vegard Ylvisåker. Sammen med Calle Hellevang-Larsen.
Bård og Vegard Ylvisåker. Sammen med Calle Hellevang-Larsen. Foto: TVNorge
Sist oppdatert:
458.000 seere så Ylvis-talkshow.

Drømmen har gått i oppfyllelse for Bård og Vegard Ylvisåker. Sammen med Calle Hellevang-Larsen skal de ti uker framover underholde det norske folk med sitt splitter nye talkshow.

Komikertrioen kommer til å by på aktuelle gjester, morsomme innslag utover høsten på TVNorge.

Hylles på sosiale medier
- Det betyr kjempemasse. Vi er fornøyd med det selv, og så er det kjempegøy at andre også liker det. Det som er rart med å lage et sånn program er at man kan sitte på kontoret å designe programmet og være kjempefornøyd, men det har alt å si om du klarer å gjennomføre det, sier Bård Ylvisåker til TV2.

Les også: Ylvis er en internasjonal hit

Les også: Slik blir høsten på TVNorge

Sett av nesten en halv million
458.000 samlet seg rundt premieren på «I kveld med YLVIS» på TVNorge i går. TVNorge ble største kanal og leverte sine beste seerandeler på tre år.

- Dette er høstens største opptur så langt. Både programmet og seertallene overgikk alle mine forventninger, sier TVNorge-sjef Harald Strømme. Ylvis samlet 45 prosent av alle seere under 45 år, og det er en fantastisk start på høysesongen, sier Strømme i en melding.

Skal bli norgesmester i humor
- Vi jobber målrettet for å bli norgesmester i humor. Det er en kraftig ambisjon, og fallhøyden er selvsagt stor når vi prøver oss på en av de mest krevende og veletablerte sjangrene innen TV-underholdning, talkshowsjangeren, sier Strømme. Derfor er det en stor lettelse å se den overstrømmende mottakelsen i sosiale medier. Jeg har aldri opplevd maken.

- Brødrene Ylvisåker har bred appell, og er rett og slett unikt talentfulle, med et svært bredt register. At de i tillegg er blitt omfavnet av flere amerikanske nettsteder, blant annet av Perez Hilton for Work It-videoen, har neppe lagt en demper på forventningene. Responsen i sosiale medier tyder på at de innfrir, og det blir spennende å se om vi kan levere like sterke tall på onsdag – da er det allerede duket for program to, sier Strømme i meldingen.

I kveld med YLVIS kapret en seerandel på 45 prosent i målgruppen 12 – 44.

Største kanal og beste dag på tre år
I kombinasjon med i 71° nord førte Ylvis til at TVNorge ble den største kanalen i landet går, med en seerandel på 20,5 prosent i aldersgruppen 12-44. Det er de beste seerandelene kanalen har sett siden 2008.

- I vår var det humorsatsingen med Bingobanden, Roast fra Chat Noir og Kongsvik ungdomsskole som leverte kanalens høyeste seerandeler. Også i høst har vi stor tro på humorprogrammene, og allerede på onsdag vil vi få en ny tilbakemelding fra seerne. Da er det nemlig duket for premieren på Helt perfekt med Thomas Giertsen, som ligger mellom Tangerudbakken borettslag og I kveld med YLVIS. Og så kroner vi verket med Nissene over skog og hei i desember. Også den har vi store forventninger til, sier Strømme i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere