NA24.no

Ylvis starter eget TV-selskap

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Ylvisåker starter Concorde TV med kontorer i Oslo.

Ylvis-brødrene gjør som Thomas Giertsen, Harald Eia og Espen Eckbo og starter eget produksjonsselskap for TV. Bård og Vegard Ylvisåker starter Concorde TV med kontorer i Oslo.

– Dette er noe vi har tenkt på i mange år og vi følte at tiden var moden nå. Da TVNorge også ønsket å satse skikkelig, var det bare å sette i gang, sier Vegard og Bård Ylvisåker i en pressemelding.

Selskapet har signert kontrakt med TVNorge for to nye sesonger med suksessen I kveld med YLVIS, og skal i første omgang konsentrere seg om å produsere egne programkonsepter.

Stageway produsent
På laget har brødrene fått med redaktør Christian Løchstøer og Ole Martin Hafsmo på regi, samt Fredrik Kvåle Dørum som produsent. Mangeårig produsent for Ylvis i Stageway, Jørgen Thue, blir daglig leder i selskapet.

I kveld med YLVIS var høstens store TV-snakkis og en spydspiss i TVNorges vellykkede humorsatsing.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

– Ylvis-brødrene skal være med på å gjøre TVNorge til norgesmestre i humor. I kveld med YLVIS inngår som en del av vår langsiktige satsing, og vi er stolte av å ha gutta på skjermen. Vi gleder oss voldsomt til høsten, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme i meldingen.

I dialog
Ylvis-brødrene er også i dialog med Lars Hognestad i Funkenhauser, som produserte første sesong av talkshowet.

– Vegard og Bård Ylvisåker er to av Norges mest talentfulle komikere. At de med sin bakgrunn velger å starte sitt eget produksjonsselskap er helt naturlig og en del av en internasjonal trend. Jeg har jobbet sammen med gutta i over ti år i tre forskjellige selskaper, og har lyst til å få til et samarbeid også til høsten, sier Lars Hognestad i Funkenhauser i meldingen.

I tillegg til å ha suksess på TV har brødrene også stor suksess med forestillingen YLVIS 4, med 75.000 solgte billetter og en omsetning på 31 millioner kroner. Forestillingen spilles på Edderkoppen teater fram til påske før den skal ut på turné vinteren 2012/2013.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere