*Nettavisen* Økonomi.

Prostituerte André koster Ronaldo skjorta

Foto: (Scanpix)

Ronaldos jakt på prostituerte koster titalls millioner.

06.05.08 11:50

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Den brasilianske fotballhelten Ronaldo havnet i forrige uke i vill krangel med tre prostituerte transvestitter i Rio de Janeiro.

NA24 - din næringslivsavis

Selv angrer han bittert på det som har skjedd.

- Dummeste jeg har gjort
- Det var en isolert og idiotisk handling. Jeg beklager og er flau. Jeg gjorde den dummeste tabben noensinne i mitt privatliv. Alle kan gjøre en feil, og jeg gjorde en stor feil, sier Ronaldo, ifølge Associated Press.

Som en følge av eskapaden har fotballstjernen nå gått glipp av en reklamekontrakt verdt 4,8 millioner dollar i året med mobilselskapet TIM, ifølge IANS.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kontrakten fotballspilleren hadde med selskapet inneholdt en klausul der selskapet kan kansellere kontrakten dersom spilleren av en eller annen grunn skulle kaste negativt lys på selskapets image.

Kan koste flere hundre millioner
Så langt har Ronaldo mottatt 1,8 millioner dollar av kontrakten for 2008, og han ligger dermed an til å ikke få utbetalt de siste tre millionene med dollar, om lag 15 millioner kroner.

Potensielt kan imidlertid den økonomiske smellen bli mye høyere for Milans superspiss. Han risikerer nemlig at livstidskontrakten han har med Nike, verdt rundt 100 millioner dollar, går i vasken.

Ronaldo skal ha møtt en av transvestittene, som skal ha presentert seg som prostituert, på en bar og så tatt han pluss to andre med seg på motellet. De fire skal ha begynt å krangle og transvestittene skal ha ringt politiet.

Les mer her: Ronaldo fersket med transvestitter

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Ronaldo har ikke blitt siktet for noe kriminelt ettersom prostitusjon er lovlig i Brasil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.