NA24.no

Prøv Office 2007 på nett

Sist oppdatert:
Nå har Microsoft gjort det enda enklere for deg å prøve ut nye Microsoft Office 2007.

I flere uker har Office 2007 vært klar for nedlasting fra internett i en prøveversjon, og det har vært en enorm pågang. Så langt har pakken blitt lastet ned over 2,5 millioner ganger.

Prøv Office rett i nettleseren
Nå gjør Microsoft det enda enklere å prøve ut det nye brukergrensesnittet på nye Office 2007. Du kan nå nemlig prøve ut de nye programmene rett i nettleseren ved å gå til denne nettsiden hos Microsoft.

Der må du logge deg på med din Passport-konto, og så kan du prøvekjøre alle de nye programmene.

- 2007 Microsoft Office system inneholder et helt nytt brukergrensesnitt og et sett av løsninger som er utviklet for å øke produktiviteten og forenkle arbeidsdagen til brukerne. En nettbasert testmulighet gir enda flere sjansen til å oppleve en mer produktiv og enklere måte å jobbe på, sier Gustav Line, Direktør for Information Worker i Microsoft Norge i en pressemelding.

Køproblemer
Da TV 2 Nettavisen forsøkte denne tjenesten, fikk vi beskjed om at det var stor pågang og vi ble satt i en kø som nummer tre, og det skulle være omtrent tre minutters ventetid. Fem minutter senere var vi nummer 79 i køen og måtte regne med 59 minutters ventetid.

Det kan derfor muligens være fornuftig å prøve ut tjenesten noe senere i kveld.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere