NA24.no

Punger ut ni millioner for sjøhytte

Dagfinn Lyngbø
Dagfinn Lyngbø (Pressefoto)
Sist oppdatert:
Megler Odd Kalsnes kjøpte en Tjøme-hytte for 4,8 millioner i 2009. Nå selger han til komikerparet Dagfinn Lyngbø og Pernille Sørensen for 9 millioner kroner.

Akkurat da man trodde prisene for sjøhytter var halvert fra 2009 til 2014, har eiendomsmegler Odd Kalsnes klart kunststykket å selge sin egen hytte på Tjøme for nesten det dobbelte av hva han betalte for fem år siden. Det skriver Finansavisen torsdag.

Ifølge avisen går det frem av grunnboken, der det er registrert ny hjemmelshaver til Havnaveien 39. Den viser også at kjøper er komikeren Dagfinn Lyngbø. Det fremgår også at Lyngbø har betalt 9 millioner kroner for eiendommen som Kalsnes betalte 4,8 millioner for i 2009.

– Jeg er fornøyd med salget, sier Odd Kalsnes i en kommentar til Finansavisen.

Dagfinn Lyngbø har hatt suksess både med vitser og regnskaper. Hans selskap Punch har siden 2008 et akkumulert overskudd på 30 millioner kroner.

Til tross for en stiv pris er det heller ikke snakk om noen høy standard på hytta. Byggeåret er 1959, og interiøret skal være av superenkel 60-tallsstandard – akkurat slik hyttene skulle se ut på den tiden, skriver Finansavisen.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere