NA24.no

Satser i Sverige: Bent Myrdahl, administrerende direktør for Q-Meieriene.
Satser i Sverige: Bent Myrdahl, administrerende direktør for Q-Meieriene. Foto: Q-Meieriene

Q-Meieriene satser i sverige

Starter med eksport av norsk nytenkning.

Kavli Sverige bringer det lille meieriets nytenkning over landegrensene, og lanserer nå Q SKYR.

- Vi er godt fornøyd med hvordan norske forbrukere har tatt imot Q SKYR siden vi introduserte produktet for to år siden. Nå håper vi på samme reaksjon hos svenskene, sier Bent Myrdahl, administrerende direktør for Q-Meieriene i en melding.

Når nå Q SKYR eksporteres til Sverige, blir det et produkt fremstilt av et norsk meieri, laget av melk fra norske kyr. 500 kuer står nå klare til å melke utelukkende for eksport av Q SKYR til Sverige.

Eksport av norsk nytenkning
- Det å utfordre det etablerte med nye og smarte produkter har helt fra dag én vært grunnverdien i Q-Meierienes virksomhet. Vi vil aldri slutte å kjempe for at norske forbrukere skal få flere og bedre alternativer i meierihyllene. Samtidig synes vi at også svenskene skal få nyte godt av Q SKYR, som har vært en stor suksess i Norge, sier Myrdahl i meldingen.

Siden Q-Meieriene introduserte Q SKYR for nordmenn for to år siden, har mellommåltidet rukket å bli en favoritt. I dag står det proteinrike sunnhetsproduktet for nesten 40 prosent av omsetningen i det totale lettyoghurtmarkedet i Norge. Og salget bare fortsetter å øke.

Helsebevisste svensker
Myrdahl er overbevist om at svenskene kommer til å ta godt i mot det sunne mellommåltidet.

- Vi tror Q SKYR kan treffe en nerve hos det svenske folket. De er helsebevisste og ofte mer kontinentale enn oss nordmenn. Vi håper at dette skal bli en internasjonal suksess, sier Myrdahl i meldingen.

Sist uke lanserte Q-Meieriene også en helt ny variant av mellommåltidet, Q SKYR drikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere