NA24.no

Questerre som en rakett

Sist oppdatert:
Oslo Børs vil ikke straffe Questerre etter rotet med pressemeldinger, og nå går oljemyggen så det suser.

Den kanadiske oljeselskapet Questerre forvirret markedet fredag kveld ved å publisere to pressemeldinger som var datert mandag og tirsdag denne uken.

Mandag klokken 08.00 ble imidlertid de samme meldingene sendt ut via Oslo Børs. Dermed får ikke tabben konsekvenser for selskapet.

- Det viktigste for børsen er at informasjon som skal til markedet kommer til alle samtidig, sier Per Eikrem, kommunikasjonsdirektør på Oslo Børs.

Ifølge meldingen er resultatene fra Vulcan-programmet mye bedre enn ventet, og Questerre tror at 7-29-brønnen kan inneholde en oljesøyle. Boringen vil avsluttes innen kort tid, og resultatene er ventet i våres.

"I så tilfelle er det en mulighet for at noe eller all gassproduksjonen vil bli shut-in for å støtte utvinningen av oljen" , skriver selskapet i meldingen som utgangspunktet var datert til tirsdag 28.mars.

Ingen fra Questerre har svart på henvendelser fra NA24. Det Calgary-baserte oljeselskapet er hovednotert ved børsen i Canada og delnotert ved Oslo Børs.

Selskapets steg knappe 15 prosent de første 20 minuttene på Oslo Børs i dag til ny notering på 4,87 kroner.

Følg kursutviklingen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere