NA24.no

Rakettstart for Steinfeld - håver inn 50.000 på noen timers jobb

GODT BETALT: Hans Wilhelm Steinfeld blir blant de best betalte foredragsholderne i Norge. Får opptil 50.000 kroner per foredrag. Her fra boklansering i 2009.
GODT BETALT: Hans Wilhelm Steinfeld blir blant de best betalte foredragsholderne i Norge. Får opptil 50.000 kroner per foredrag. Her fra boklansering i 2009. Foto: Bjørn Sigurdsøn (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Kundene i kø for å høre Steinfeld foredra.

Norske investorer og finansfolk tørster etter kunnskap om Russland og Ukraina, og har booket foredrag med Hans Wilhelm Steinfeld til over jul. Det skriver Finansavisen.

Arctic Securities var raskest ute og booket Hans-Wilhelm Steinfeld til Russland-foredrag mens han fortsatt hadde sommerferie. Snart er det foredrag for Norsk Sjømatråd og deretter Norsk Venturekapitalforening og advokatfirmaet BA-HR før han skal videre til Juristforbundet. Blant mange andre.

Lunsjseminaret med venturekapitalforeningen og BA-HR er allerede fullbooket med 115 mennesker. Selv Celina Midelfart kjente sin besøkelsestid og dukket opp hos Arctic for å høre Steinfeld, skriver Finansavisen.

Frem mot jul går det slag i slag for NRK-veteranen. Steinfeld begynner som partner i kommunikasjonsbyrået Corporate Communications 1. september. Den første tiden blir det foredrag for alle pengene.

– Det er meget stor etterspørsel. Jeg har booket foredrag frem til jul og til og med i vinter også, sier adm. direktør Tom Berntzen til Finansavisen.

Steinfeld driver ikke veldedighet, og tar seg godt betalt for forelesningene – opptil 50.000 kroner ifølge Berntzen.

Finans-Norge med banker og meglerhus skal være særlig ivrige etter å booke Russland-eksperten.


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere