NA24.no

Ramm og Christiansen leder Idrettsgallaen


Fristilutøver Tiril Sjåstad Christiansen debuterer som programleder og skal lede Idrettsgallaen på NRK sammen med Nicolay Ramm.
Fristilutøver Tiril Sjåstad Christiansen debuterer som programleder og skal lede Idrettsgallaen på NRK sammen med Nicolay Ramm. Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
Sist oppdatert:
Friskikjøreren Tiril Sjåstad Christiansen debuterer som programleder når hun sammen med Nicolay Ramm leder Idrettsgallaen på NRK på nyåret.

Når norsk idrett skal feire seg selv på starten av nyåret står en aktiv idrettsutøver på scenen som programleder for første gang i Idrettsgallaens 17-årige historie.

Programleder-debutant Christiansen (23) skal sammen med den mer drevne Nicolay Ramm (29) lede programmet som den yngste duoen gjennom tidene.

Tiril Sjåstad Christiansen har en lang merittliste som friskikjører, blant annet med to gull og to sølv i X Games. Før den kommende sesongen har hun imidlertid brutt ut av landslaget og uttalt at hun vil plukke konkurranser mer etter eget forgodtbefinnende.

Ramm er kjent fra NRK med sine sprell blant annet fra VM og OL.

På Idrettsgallaen blir det gjort stas på menneskene i og bak idretten. Stavanger er vertsby for idrettsfesten lørdag 5. januar 2019.

(©NTB)

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere