NA24.no

Rammeavtale med svensk videobutikk

Sist oppdatert:
Cashguards løsninger kan snart finnes i svenske videobutikker.

Et heleid datterselskap av PSI Group ASA har fått en rammeavtale med et svensk videobutikkjede.

Hemmakväll er en ny kunde for PSI og skal benytte seg av kontanthåndteringssystemer fra CashGuard. Rammeavtalen gjelder frem til 2011 med opsjon på å forlenge med ett år. PSI Group anslår potensialet til 100 CashGuard-systemer.

- Som den definitivt ledende leverandøren av sikre kontanthåndteringsløsninger til skandinaviske servicekjeder - og med en meget sterk posisjon i dette segmentet - bidrar denne avtalen til å styrke PSIs attraktivitet ytterligere på et marked hvor denne typen løsninger etterspørres i stadig økende grad. Etterspørselen etter CashGuards ledende kontanthåndteringsløsninger har vært stor innen dagligvare- og detaljhandel i lang tid. Nå ser vi en økende etterspørsel fra nye kunder innen blant annet servicehandel - særlig i de mest utviklede markedene - deriblant Norge og Sverige, kommenterer konsernsjef Jørgen Waaler i PSI Group.

Avtalen gjelder også support, service og opplæring. Hemmakväll har 69 butikker, men venter å nå 150 butikker i løpet av de neste tre årene.

- Denne avtalen viser at salgs- og vekstpotensialet er stort også i etablerte markeder. Dette er den første rammeavtalen med en svensk videobutikkjede, noe som bekrefter interessen for CashGuard innen stadig nye segmenter. Samtidig opplever vi god etterspørsel etter CashGuard i flere segmenter og markeder - noe som bekrefter potensialet - både lokalt og internasjonalt, sier Waaler.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere