NA24.no

Rått i DNO fra Vollvik

Sist oppdatert:
Idar Vollvik eier DNO-aksjer for 400 millioner kroner. Torsdag har han tjent 20 millioner kroner.

Oljeselskapet DNO stiger med over fem prosent torsdag morgen på nyheten om at DNO har funnet flere steder som oljemyggen skal produksjonsteste i forbindelse med prøveboringen i Irak.

- Dette er veldig positivt
- Dette er veldig positivt. Sannsynligheten for at DNO finner olje har gått opp betraktelig, sier analytiker Martin Mølsæter i First Securities til NA24.

NA24 - Din nye næringslivsavis på nettet

En som nyter godt av nyheten er investor og supertrader Idar Vollvik. Etter det NA24 erfarer sitter Vollvik på åtte millioner aksjer i DNO. Han skal ha kjøpt seg kraftig opp de siste dagen og hamstert aksjer for mellom 46 og 47 kroner.

Sjekk DNO-kursen her

20 millioner
Bare torsdag skal han ha tjent 20 millioner kroner.

- Jeg har stor tro på DNO. Det har jeg hatt lenge. Men hvor mange aksjer jeg har får du se hos VPS, sier Vollvik til NA24.

Martin Mølsæter og First Securities har et kursmål på 70 kroner og anbefaler sine kunder å kjøpe DNO-aksjen.

- Jeg vil revurdere kursmålet etter at DNO starter produksjonstestingen. Det skjer trolig ikke før den politiske situasjonen i Irak er avklart, sier Mølsæter.

Superbilen - Koenigsegg
Vi avslørete for noen uker siden at Idar Vollvik tradet i snitt for en milliard om dagen . Vollvik het tjent seg søkkrik på salget av mobilselskapet Chess til den svenske mobilgiganten Telia. Nærmere 700 millioner kroner.

Siden i høst har han slått seg opp som den største traderen på Oslo Børs.

I fritiden har han også rukket å kjøpe nye bil. NA24 kunne avsløre at Vollvik har kjøpt verdens raskeste personbil , en Koenigsegg CCX. NA24s journalist kunne som førstemann prøvesitte den nye bilen .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere