NA24.no

RBK sørget for seier

Zlatan Bajramovic skyter forbi Christer Basma under gruppe B-kampen i Champions League mellom Rosenborg og FC Schalke 04 på Lerkendal onsdag kveld.
Zlatan Bajramovic skyter forbi Christer Basma under gruppe B-kampen i Champions League mellom Rosenborg og FC Schalke 04 på Lerkendal onsdag kveld. (Foto: Gorm Kallestad/Scanpix)
Rosenborg vinner i det minste på én arena.

Det ble 0-2 til Rosenborg mot Schalke, men selv om trønderlaget tapte på hjemmebane, vant Viasat 4.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Kanalen, som er den absolutt yngste tv-kanalen i landet, samlet flere seere til kampen onsdag enn Champions League-kampene klarte på TV3 i fjor. Unntaket var finalen av fjorårets mesterskap.

Årsaken er klar: Rosenborg var ikke med.

I gjennomsnitt fulgte 296.000 seere kampen på Viasat 4. Det førte til at kanalen fikk en markedsandel på 18,7 prosent i det nasjonale tv-universet mens kampen pågikk.

Gjennom hele døgnet hadde Viasat 4 en andel på 7,5 prosent. Vanligvis har kanalen en døgnandel på rundt én prosent.

- Vi er veldig fornøyde med disse tallene. Spesielt med tanke på at vi ikke har høyere enn 49,6 prosent i distribusjon så er dette fantastiske tall, sier informasjonssjef i Viasat 4 og TV3, Glenn Ø. Støldal, til NA24 Propaganda.

Les også: Viasat 4 overrasket alle

Onsdagens kamp er det nest mest sette programmet på kanalen som snart feirer en måned på lufta. Høyest var landskampen mellom Norge og Moldova. Da så 324.000 nordmenn på kanalen.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere