NA24.no

RCL saksøkt

Royal Caribbean Cruises har blitt saksøkt av den amerikanske delstaten New Jersey.

Bakgrunnen for søksmålet er at verdens nest største cruiserederi endret reiseruten for 3.600 passasjerer uten forhåndsvarsel eller tilbud om refusjon, melder TradeWinds.

NA24 - din næringslivsavis

Saken gjelder et cruise som skipet «Voyager of the Seas» skulle gjennomføre fra New Jersey til Bermuda. Rederiet bestemte rett før avgang å endre reisen til et cruise i canadiske farvann. Passasjerene ble først informert når de kom om bord.

Ifølge statsadvokaten i New Jersey fikk passasjerene beskjed om at de ikke ville motta noen refusjon dersom de ikke gikk om bord. Passasjerene skal deretter kun ha fått kreditter om bord tilsvarende 45,20 dollar, som var avviket i havneavgifter mellom de to destinasjonene.

RCL hevder ifølge TradeWinds på sin side at de under billettreglene kan gjøre slike endringer ved uforutsette hendelser. Bakgrunnen for endringen var ifølge RCL at den tropiske stormen Franklin ble oppgradert til orkanstyrke rett før avgang. Orkan var i området cruiset opprinnelige skulle gå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere