NA24.no

Røde tall for Spetalen-selskap


Det Øystein Stray Spetalen-tilknyttede selskapet Aqualis fikk et underskudd etter skatt på 1,5 millioner dollar i tredje kvartal. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
Det Øystein Stray Spetalen-tilknyttede selskapet Aqualis fikk et underskudd etter skatt på 1,5 millioner dollar i tredje kvartal. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Foto: Anette Karlsen (NTB scanpix)
Underskuddet økte for konsulentselskap.

Det Øystein Stray Spetalen-tilknyttede selskapet Aqualis fikk et underskudd etter skatt på 1,5 millioner dollar i tredje kvartal, mot et tap på 1,2 millioner dollar i tilsvarende kvartal i fjor.

I perioden var inntektene til ingeniør- og konsulentselskapet ned til 9,5 fra 11,3 millioner dollar, mens driftsresultatet falt til negative 1,4 fra minus 1 million dollar.

Selskapet opplyser at det fortsatte ekspansjonen i kvartalet, gjennom åpningen av tre nye kontorer og planene om å satse i solenergisektoren.

I september signerte Aqualis en intensjonsavtale om kjøp av en eierandel på 49,9 prosent i Adler Solar, et tysk selskap som spesialiserer seg på levering av blant annet ingeniørtjenester innen solenergisektoren.

Denne transaksjonen er ventet fullført i fjerde kvartal.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere