NA24.no

Redaktør slutter i Kanal 24

(Kanal 24)
Sist oppdatert:
Tror ikke det blir «noe stas» å jobbe med nye eiere.

Medarbeiderne er på vei ut av Kanal 24.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Etter det NA24 Propaganda forstår var nyhetsredaktør Audhild Gregoriusdotter Rotevatn en av medarbeiderne i Kanal 24 som var ønsket fra SBS Radio om å bli med videre. Nå er det klart at hun har takket nei til tilbudet.

- Jeg tror ikke det blir noe stas å jobbe der videre, derfor har jeg valgt å slutte i Kanal 24. For å si det på en litt pompøs måte så har jeg vært med siden starten og skapt nyhetene og sporten, og bygget opp nyhetsorganisasjonen i kanalen. Da TV 2 solgte seg ut og kjøperen er noen som ikke har erfaring med nyhetsjournalistikk og debattprogram så blir det en kjempekamp for den som skal lede nyhetene, sier Rotevatn til NA24 Propaganda.

Les også: - Et rotterace i Kanal 24

Hun forklarer at det hun da har vært med på å bygge opp ikke vil bli tilsvarende under de nye eierne.

- Det er vemodig og trist å slutte, men det er naturlig for meg å tre tilbake og la noen andre ta over. Jeg kommer til formelt å stå i stillingen ut året siden jeg er i mammapermisjon, men jeg kommer ikke tilbake når permisjonen er omme, forteller hun.

Rotevatn forteller at hun flere ganger har fått spørsmål om hun angrer på at hun i sin tid sa opp i NRK for å begynne i Kanal 24.

- Jeg angrer ingenting og kan ikke se at det er noe annet jeg kunnet gjort som nyhetsredaktør for å bedre økonomiske situasjonen i Kanal 24.

Snart flytter hun med ektemann Tormod Utne til Sunnmøre hvor han skal lede den digitale satsingen til Sunnmørsposten.

Les også: Slutter i Nettavisen

Der vil hun bruke tiden til å finne ut hva fremtiden har å by på for en «pent brukt» radioprogramleder, som hun selv karakteriserer seg som.

- Jeg har aldri jobbet et sted hvor det har vært så motiverte medarbeidere, og jeg håper at de får det bra i den nye organisasjonen også. Skulle de trenge referanser, er det bare å ta kontakt, avslutter hun.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere