NA24.no

Redaktørstokking i Aftenposten

Nyhetsredaktøren i Aftenposten får ny jobb. Se hvem som overtar.

Ola Bernhus forlater stillingen som nyhetsredaktør og blir prosjektredaktør for å koordinere det redaksjonelle samarbeidet mellom de fem store regionavisene.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Nåværende Aftenposten Interaktiv-redaktør Ole Erik Almlid overtar jobben etter Bernhus, skriver avisen i en pressemelding.

- Vi samarbeider stadig tettere med regionavisene, men har manglet en funksjon med et dedikert ansvar for koordinering og fremdrift av alle fellesprosjekter, både på papir og nett. For samarbeidet mellom regionavisene er det en milepæl at Ola nå går inn i denne funksjonen. Han vil formelt være ansatt i Aftenposten, men skal rapportere til alle fem sjefredaktørene, sier Hans Erik Matre.

Almlid får ansvaret for det samlede nyhetsarbeidet i Aftenposten, både på nett og papir. Almlid har tidligere vært nyhetssjef og leder av politisk avdeling i avisen.

Samtidig forlater Aftenposten to-ledermodellen på nett, ved at Almlids tidligere oppgaver overføres til redaktørene i det sammenslåtte Aftenposten/Aftenposten Interaktiv.

Har du et medietips, ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere