NA24.no

(Green Reefers/Montasje)

Rederi hentet penger

Kjøleskipsrederiet Green Reefers har satt en rettet emisjon.

Green Reefers ASA har i løpet av tirsdag kveld satt en emisjon på 60 millioner kroner. Emisjonen som er gjort i regi av meglerhuset Pareto Securities mot utvalgte investorer ble satt på kurs 1 krone etter en bookbuilding-prosess.

Da boken ble lukket for den rettede emisjon var det kommet inn tegninger for 60 millioner aksjer, som også er vedtatt allokert av styret.

- Emisjonsproveny skal brukes til å styrke selskapets finansielle posisjon, samt til generelle forretningsmessige formål, opplyser rederiet i en melding.

Vil reparere
Tegnere i den Rettede Emisjonen vil bli levert eksisterende aksjer i selskapet frie for heftelser som allerede er notert på Oslo Børs i henhold til en aksjelånsavtale inngått mellom Selskapet, Caiano AS og Pareto Securities AS. Tildelte aksjer til tegnerne i den Rettede Emisjonen vil med andre ord være handlbare fra og med i dag.

Styret i Green Reefers har videre besluttet å gjennomføre en etterfølgende reparasjonsemisjon på 11.300.000 aksjer til kurs 1,00 krone per aksje rettet mot selskapets aksjonerer per 24 november 2009 som ikke ble tilbudt eller invitert til å delta i den rettede emisjonen.

Den etterfølgende Reparasjonsemisjonen er forventet å finne sted rundt slutten av januar 2010. Detaljer om den etterfølgende Reparasjonsemisjonen vil bli annonsert senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere