NA24.no

(NOTAR)

Refser ny Notar-sjef

Sist oppdatert:
Etter at to Notar-kontorer ble stengt tidligere denne uken, har meglerforetaket startet opp igjen en ny gren. Men nå hevdes det at Notars nye sjef i Bergen var en av dem som brøt loven.

Et døgn etter at Notar i Bergen mistet bevillingen startet Notar i Bergen opp igjen. Kredittilsynet godtok det nye selskapet, ettersom ledelsen var byttet ut.

Leder for det nye Notar-selskapet er Christer Vikebø (26), melder NRK.

Styreleder Grete Viken Larsen i boligsameiet Radialen Terrasse i Bergen reagerer sterkt på at Vikebø har fått oppdraget. Hun hevder nettopp Vikebø var en av Notar-meglerne som kjøpte leilighet i Radialen Terrasse, og solgte videre med gevinst.

- Jeg reagerer helt spontant på at Christer Vikebø skal få lov å gjenreise tilliten i det nye Notar. Dette er jo helt bak mål, sier Viken Larsen til NRK.

Tidligere onsdag sa informasjonssjef Eivind Rodem i Notar til TV 2 Nettavisen at ingen av meglerne som er ansatt ved Notar i Bergen per i dag er blant dem Kredittilsynet gransker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere