*Nettavisen* Økonomi.

Reinen fortsatt i avhør

Den innsidesiktede DnB Nor-megleren Olav Magne Reinen sitter fortsatt i politiavhør.

24.10.08 18:44

Sent fredag ettermiddag kom pressemeldingen fra Olav Magne Reinens forsvarere Per Magne Strandborg og Cecilie Kvalheim.

NA24 - din næringslivsavis

Her går det fram at den innsidesiktede DnB Nor-megleren Olav Magne Reinen fortatt sitter i politiavhør.

Reinen nekter all straffskyld.

- Reinen har tidligere i forbindelse med DnB NORs interne gransking gitt forklaring om sin handel med statsobligasjoner de aktuelle dagene. Han har torsdag 23. og fredag 24. oktober avgitt detaljert forklaring til Økokrim. Avhørene pågår fremdeles. Vår klient erkjenner ikke straffskyld og bestrider at han har brutt verdipapirhandellovens bestemmelser, heter det i pressemeldingen.

Sitter fortsatt i avhør
I meldingen fra forsvarerne går det fram at Reinen fortsatt sitter i avhør, og forsvarerne vil ikke kommentere saken før avhørene er avsluttet.

- Olav Magne Reinen er glad for den støtte han får fra sin arbeidsgiver og kollegaer i en vanskelig tid, heter det i meldingen.

Dette er første gang Reinens forsvarer har kommentert saken. I går nærmest kuppet Cato Schiøtz, forsvarer for den andre innsidesiktede Jørn Pedersen, mediebildet. Schiøtz hevdet at Pedersen ikke har gjort noe galt, og mer eller mindre er sjekket ut av saken.

- Ikke forskjellsbehandling
På gårsdagens pressekonferanse kalte Rune Bjerke Pedersen for en rakrygget og veldig flott person. Reinen ble nærmest ikke nevnt.

- Kommunikasjonsdirektør Trond Bentestuen i DnB NOR har påpekt at medias vinkling av uttalelser gitt av Konsernsjef Rune Bjerke i går, har ledet til spørsmål om forskjellsbehandling. Rune Bjerke kjenner kun den ene siktede i saken, og dette var bakgrunnen for hans karakteristikk i går. DnB NOR har gitt samme tilbud om støtte og bistand til begge de siktede i saken, heter det i pressemeldingen fra Wikborg Rein.

Økokrim vil ikke kommentere saken overhodet, bortsett fra at Reinen ikke er ferdig med avhørene ennå.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.