NA24.no

Reitan fikk napp på kroken

Foto: Christian Bakken/Bjørn Sigurdson (Nettavisen/Scanpix)
Sist oppdatert:
Men det tok mer enn et år før luksushuset ble solgt.

Over et år etter at Ole Robert Reitan la ut villaen sin på Nesøya er den solgt, melder DN.no.

Det er partner Nils O.M. Nordvik i Nordvik & Partners som har solgt praktvillaen for Reitan.

- Den ble solgt for et par dager siden, sier megler Nils O. M. Nordvik til nettstedet.

Han vil ikke opplyse om hvor mye huset gikk for.

- Det jeg kan si er at dette er en av Nesøyas fineste eiendommer. Det er strandlinje, egen brygge og trippelgarasje med høye dører, sa Nordvik til Nettavisen da den ble lagt ut for salg.

Det betyr at at kjøperen får god plass til suv'ene sine. Her er det dessuten utendørs svømmebasseng.

Huset er på 370 kvadratmeter bruttoareal. Det ligger nord på Nesøya, ytterst på pynten, på østsiden av Halsbukta som nesten deler Nesøya i to. Adressen er Taglugnveien 1.

Ole Robert Reitan og kona Monica Tønnesen Reitan kjøpte villaen for 18,6 millioner i 2001.

Brødrene Ole Robert og Magnus Reitan er søkkrike arvinger i Rema-dynastiet, der pappa Odd Reitan - selvutnevnt colonialmajor - fortsatt holder i tømmene. Reitan seniors formue er av finansbladet Kapital anslått til 14,7 milliarder kroner , noe som gjør ham til Norges fjerde rikeste.

Sønnen Ole Robert har også råd til å kjøpe seg fete hus og hytter. Et raskt skattesøk forteller om en formue på 345 millioner kroner.

I Kragerø har Rema-eier Ole Robert Reitan en flott fritidseiendom. Her har han i vinter ligget i strid med Kragerø kommune etter at han bygget en ulovlig paviljong.

Ole Robert har til nå hatt sin lillebror, Magnus Reitan, boende et par hus bortenfor (se bilde over). Denne fantastiske murvillaen i Taglugnveien 13A ga Magnus hele 28 millioner kroner for i 2003. Legger man for moro skyld til grunn en årlig jevn verdistigning, og tar utgangspunkt i prisstigningen på brorens hus dersom han får antydet pris, så kan lillebrors hus selges for vel 40 millioner i dag. Velger Magnus å flytte etter storebroren, kan det være duket for prisrekord på Nesøya.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere