NA24.no

Reitan går for Tele2

Odd Reitan gründer av REMA 1000
Odd Reitan gründer av REMA 1000 Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)
Tele2 inngår samarbeid med Rema 1000.

Reitan Servicehandel og Tele2 styrker samarbeidet og starter salg av kontantkort og startpakker fra REMA 1000-butikker over hele landet.

Samarbeidet mellom Reitan Servicehandel og Tele2 ble innledet allerede i fjor høst da kundene fikk tilgang til Tele2s kontantkort og startpakker i 650 kiosker og bensinstasjoner. Nå åpner Reitan Servicehandel dørene også til REMA 1000, og samarbeidet styrkes dermed med ytterligere 473 utsalgssteder i Norge. Det opplyses i en melding

- Det er mange likhetstrekk mellom Tele2 og REMA 1000. Vi er begge opptatt av å tilby kostnadsbevisste mennesker god kvalitet til lave priser. Tele2 leverer gode teletjenester med markedets laveste priser til både privatpersoner og bedrifter, mens REMA 1000 forsyner nordmenn med dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene, skriver Haakon Dyrnes, administrerende direktør i Tele2, i meldingen.

Denne uken startet Tele2 salg av kontantkort og startpakker også fra dagligvarebutikker tilknyttet ICA Norge. Med en utvidet avtale med Reitan Servicehandel på plass, selges Tele2s kontantkort og startpakker nå fra totalt 1.673 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet. Nesten 1.100 av disse er tilknyttet Reitan Servicehandel gjennom REMA 1000, Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Kundene har også mulighet til å fylle opp allerede eksisterende kort på utsalgsstedene.

Sms-prisen reduseres nå til 29 øre, opplyses det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere