NA24.no

Reitan og Telenor finner tonen

Reitangruppen og Telenor har signert en nordisk samarbeidsavtale.

Reitangruppen (Rema 1000, Reitan Eiendom og Reitan Servicehandel) har skrevet en nordisk telecom-avtale.

NA24 - din næringslivsavis

Telenor skal levere WAN (Wide Area Network), fasttelefoni og mobiltelefoni.

Avtalen er en reforhandlingav eksisterende leveranser av WAN-tjenester til Reitangruppen i Norge og Sverige. Nytt i avtalen er at Telenor skal levere mobiltelefoni i Sverige og Danmark. I tillegg knytter nå Reitangruppen i Danmark seg til WAN-nettet.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Nordisk nett
Reitangruppens nordiske nett har en stadig mer sentral verdi for kjedenes forretningsvirksomhet. Nettet transporterer betalingstransaksjoner som elektroniske varer og informasjon. I dag er mer enn 50 % av Narvesens salgsvarer av elektronisk art;eksempelvis billetter til tog, fly, konsert og idrettsarrangementer og også mobil ringetid. Denne type salgsvarer har økt jevnt de senere årene.

- Med en så betydningsfull del av vår virksomhet basert på elektroniske salgsvarer samt at Reitangruppen ekspanderer kraftig i det skandinaviske markedet, er det viktig for oss å knytte oss til én stor samarbeidspartner, sier Olav Næss, skandinavisk IT-direktør i Reitangruppen.

Avtalen dekker Norge, Sverige og Danmark og har en varighet på fem år.

Totalt representerer avtalen en samlet omsetning i avtaleperioden på ca. 250 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere