NA24.no

Reitanprins ut av landet

Sist oppdatert:
Rema-sjef Ole Robert Reitan flytter med familien.

Ole Robert Reitan (35) med familie flyttet til Englands hovedstad London for snaue tre uker siden. Derfra skal han drive Rema-kjeden mens kona og ungene går på skole.

NA24 - din næringslivsavis

Flytter for å gå på skole
- Det spiller ingen rolle hvor han bor i forhold til den jobben han har. Han reiser mye og ivaretar sin jobb uansett hvor i verden han er, sier Reitans sekretær Tove Solberg til NA24.

Hun forklarer at det ikke er noen dramatikk i flyttingen.

- Bakgrunnen for London-oppholdet at Ole Roberts kone, Monica, og barna skal gå på skole der borte et år, sier Solberg som forklarer at familien har leid et hus utenfor London hvor de skal bo under oppholdet.

- Det er ikke noen som helst forandringer i hans stilling og arbeidsoppgaver. Han er fortsatt adm.direktør i Rema1000, med det ansvar og de oppgaver som hører med til denne posisjonen. Han vil pendle frem og tilbake dette året for å ivareta sine oppgaver i firmaet, sier sekretæren.

I første halvår i år kom Rema 1000 ut som den største pengemaskinen i Reitangruppen. Omsetningen i første halvår var 11,8 milliarder kroner med et driftsresultat på 463 millioner. Det er 100 millioner kroner mer enn første halvår i fjor.

I første halvår i fjor hadde Rema 1000 en omsetning på 10,7 milliarder, noe som betyr en økning på snaue 10 prosent fra i fjor.

Fotballtabbe
Det ser ut til at Reitan har funnet seg godt til rette i England. Sist uke inviterte han og lillebroren Magnus Reitan en rekke venner på fotballkamp.

Les også: Superlag ble utvist

Slaget sto mellom Rosenborg og Chelsea, og da RBK scoret mot Chelsea sto jubelen i taket.

Ikledd sine Champions League-skjerf spratt gjengen ifølge Dagens Næringsliv til værs og jublet høylytt da Miika Koppinen ga trønderne ledelsen 1-0. Loungen de oppholdt seg i var imidlertid oppkalt etter en tidligere Chelsea-spiller og falt derfor ikke i god smak hos Chelsea-supporterne. Det hele endte med at de ble vist bort fra VIP-tribunen ifølge avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere