NA24.no

Reklamefiasko for Telenor

Coca-Cola sin klassiske julereklame.Telenor Sverige hadde en helt lignende reklame. Det likte ikke Coca-Cola og hyrte inn advokater.
Coca-Cola sin klassiske julereklame.Telenor Sverige hadde en helt lignende reklame. Det likte ikke Coca-Cola og hyrte inn advokater. Foto: Coca-Cola Enterprises Norge AS
Sist oppdatert:
Telenor har laget Coca-Cola-inspirert julefilm. Nå må den erstattes.

Tidligere i dag meldte Resume.se at Telenor fjerner sin Coca-Cola-inspirerte julfilm fra sin egen Youtube-kanal. Innen kort til forsvinner den også fra svenske TV-skjermer.

- Vi har tatt bort filmen fra nettet og den kommer til å bli erstattet med en ny film, sier Andreas Hamrin, pressesjef i Telenor Sverige, til Resume.se.

Kort etter at Telenor lanserte den nye filmen, som ble produsert av Lowe Brindfors og ble regisert av Felix Herngren, ringte drikkemerket sine advokater. Etter dette har det vært en dialog mellom selskapene.

- Vi har hatt en god dialog, og vi forsto deres resonnement. Vi hadde håpet at de ville se filmen med et glimt i øyet, sier Hamrin til avisen.

- Nå velger vi i stedet å plukke opp en ny film. Hvorfor være i tottene på hverandre i julen når du kan være venner?

Andreas Hamrin kan ikke svare på når beslutningen om å ha to julefilmer ble tatt.

Gammel traver

Julereklamen som vises på norske TV-skjermer og kinoer 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere