NA24.no

Reklametopp blir Northugs sjef

(AFP/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Gazette- og Bates-topp tar over Skiforbundet.

Bård A. Amundsen (43) er ansatt som ny generalsekretær i Norges Skiforbund etter Kristin Felde, melder Skiforbundet på sin hjemmeside.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

- Jeg har et brennende hjerte for skisporten og har fått drømmejobben. Dette ser jeg veldig frem til, sier han.

Amundsen kommer fra stilingen som administrerende direktør i kommunikasjonsbyrået Gazette as. Den nye generalsekretæren har en sterk kommunikasjonsfaglig og «business-to-business»-bakgrunn.

Les også: Automatsmell for Skiforbundet

- Mine ambisjoner er at jeg skal være med på «å sette spor» i årene som kommer. Jeg har lang erfaring fra salg og kommersialisering, og ser store muligheter for skisporten. Vi skal bli tydelige og utvikle varemerket til forbundet. Ski er en stor og viktig samfunnsaktør med sunne verdier som vi må utnytte maksimalt. Alle virksomheter i dag trenger noe som kan gi tilleggsverdier, og her tror jeg skisporten står veldig sterkt, sier Amundsen.

43-åringen har lang erfaring fra reklamebransjen, og har vært administrerende direktør for Proximity BBDO. Tidligere har han vært viseadministrerende direktør i Bates-gruppen i to år, og ledet Bates Dialog i fire år. Han har jobbet for flere store norske selskaper, både på kundesiden og som strategisk rådgiver. Amundsen vil starte for fullt som generalsekretær før sommerferien, og skal frem til det avslutte jobben i Gazette.

Skiforbundets nye generalsekretær er fra Trøndelag og bor i dag i Bærum. Av utdannelse har han befalskole, diplomøkonomistudiet på BI, og har i tillegg ett år på Universitetet i Trondheim med sosiologi.

- Vi er veldig glad for at Bård A. Amundsen har takket ja til stillingen. Han har mange nødvendige kvalifikasjoner som vi mener er viktige for forbundet i tiden fremover. Han er sterk på salg og liker å fronte dette. Han har også ledererfaring fra selskaper av samme størrelse og vår vurdering er at reklamebransjen har mange likhetstrekk ledelsesmessig med Skiforbundet, sier skipresident Sverre K. Seeberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere