Rekord for TVNorge

asgeir+borgermoen abid+raja vendela+kirsebom pål+anders+ullevålseter linda+medalen mette+solli mina+hadjan lene+alexandra+øien tor+endresen tom+stiansen maria+solheim

asgeir+borgermoen abid+raja vendela+kirsebom pål+anders+ullevålseter linda+medalen mette+solli mina+hadjan lene+alexandra+øien tor+endresen tom+stiansen maria+solheim Foto: Lars Joakim Skarvøy (Side2.no)

Skryter av egne produksjoner.

20.09.10 15:29

I uke 37 oppnådde kanalen 12,6 prosent markedsandel i målgruppen 12-44 år og 9,4 prosent markedsandel i 12+. Dette er også den nest beste uken på to år, skriver TVNorge i en melding.

Årsaken til rekorduken skal være gode seertall på egenproduksjoner «Wipeout», «Hvem kan slå Aamodt og Kjus» og «Åndenes makt», samt god framgang på «4-stjerners reise». TVNorge er i tillegg inne i sin foreløpig sterkeste sesong av «71º nord».

- Vi har fått full uttelling på alle våre premierer denne høsten. Det gir oss en knallstart på sesongen. Vi hadde store forventinger, det er derfor godt å se at den første uka med fullt sendeskjema blir så bra. Mye tyder på at vi nå vokser for tredje sesong på rad, slik vi har lovet, sier administrerende direktør Harald Strømme.

Les flere saker på NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag