NA24.no

Rekordår for Hellbillies

- Det er vel ikke mer enn det bør være, humrer Hellbillies’ Bjørn Gunnar Sando.

Han er både daglig leder, styreleder og trommis i Hellbillies. I fjor spilte de populære hallingdølene inn 6,1 millioner.

NA24 - din næringslivsavis

Ikke siden selskapet Hellbillies ANS ble startet opp i 2001 har de seks bandmedlemmene tjent bedre. Til sammen har countryrockerne spilt inn vel 32 millioner de siste seks årene.

Solgte 80.000 eks
- Når vi er et band i toppen, er det vel ikke mer enn det bør være. Vi skal jo sitte igjen med pensjoner, og karrieren er jo ikke så lang, humrer Sando til NA24.

Mer enn 80.000 eksemplarer er solgt av samlealbumet som kom i fjor. Mandag kom bandet med den kritikerroste studioproduksjonen Spissrotgang.

Deler 3,9 mill.
- Det forrige studioalbumet gikk det vel 50.000 av, og salget ligger jevnt der. Og det er vi veldig fornøyd med, sier Bjørn Gunnar Sando.

Sammen med resten av bandet delte han 3,9 millioner i lønn i fjor. Sando tror ikke Hellbillies kan bli større enn de er i dag.

- Vi gjør omtrent 70 konserter i året, og mer går ikke med Norge som marked. Vi kommer ikke til å synge på engelsk, og jeg tviler på at de skjønner særlig av halling i Sverige og Danmark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere