NA24.no

Rekordkvartal for Comrod

Sist oppdatert:
Antenneprodusenten Comrod leverer rekordtall.

Comrod som produserer komposittbaserte produkter som antenner til militære og sivile formål, fortsetter den lønnsomme veksten og oppnådde i første kvartal den høyeste omsetning og driftsresultatet noensinne.

NA24 - din næringslivsavis

Driftsinntektene bikket for andre gang 100 millioner kroner, og endte på 100,3 millioner kroner med et driftsresultat på 11,1 millioner kroner. I samme periode i fjor endte omsetningen på 54,3 millioner kroner og driftsresultatet på 5,5 millioner kroner.

Comrod skriver i kvartalsrapporten at de basert på den sterke ordreboken forventer at veksttrenden fortsetter gjennom 2008.

Resultatet før skatt endte på 9,3 millioner kroner, opp fra 2,7 millioner kroner i samme periode i fjor.

Selskapet har også konstituert Ole Gunnar Fjelde som ny konsernsjef. Mandag trakk Eirik S. Larsen seg overraskende fra jobben som konsernsjef. Larsen var uenig med styret om veien videre.

Andre kvartal er ventet å gi tilfredsstillende resultater på et noe lavere nivå, men styret forventer fortsatt vekst i inntekter og driftsresultat i 2008.Målet om en omsetning på en halv milliard kroner innen 2010-2011 er inntakt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere