NA24.no

Rekordsterk Stordalen

Sist oppdatert:
Petter Stordalen og Choice Hotels Scandinavia leverer det beste og største årsresultatet noensinne for norske hoteller.

Resultatet er mer enn tidoblet resultatet i 2005. Årets resultat endte på 394,1 millioner kroner mot 38,4 millioner kroner i 2004.

Omsetningen var på 3,3 milliarder kroner, og driftsresultatet forbedret seg fra minus 21,7 millioner kroner i 2004 til 92,1 millioner kroner i 2005.

Rekordresultatet avleirer seg i selskapets balanse, hvor egenkapitalen har gått fra 270,1 millioner kroner i 2004 til 667,9 millioner kroner ved utgangen av 2005.

- Det er en fantastisk følelse å komme tilbake etter noen tøffe år og levere det høyeste årsresultatet noen gang for et norsk hotellselskap, skriver Petter Stordalen i meldingen.

- Resultatet reflekterer både gode investeringer og betydelig forbedret drift. Jeg har stor tiltro til at driftsresultatene kan forbedres ytterligere og at den nye toppsjefen i Choice Hotels Scandinaiva, Torgeir Silseth, er rett person for dette arbeidet, fortsetter Petter Stordalen hovedaksjonær og påtroppende styreformann i Choice Hotels Scandinavia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere