NA24.no

Rekordvekst i Mediasite

Edda Medias samkjøring hadde rekordår i fjor.

Reklamesamkjøringen Mediasite overgår reklameinvesteringsveksten i bransjen, skriver selskapet i en pressemelding.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Med en samlet omsetningsvekst på 13,7 prosent overgår samkjøringen reklameinvesteringsveksten for bransjen, målt gjennom Mediebyråenes interesseorganisasjon, som viste at fjorårets totale netto vekst lå på 12,4 prosent, sier Mediasites administrerende direktør Trude B-J Margel.

Internett har hatt en netto vekst i Mediasite på 70% mot MiOs tall på 40% netto vekst.

- Internettveksten i Mediasite skyldes en stadig økende trafikk til våre lokale nettaviser. Et resultat av at annonsørene møter sine målgrupper blant brukerne. Vi er glade for å se en stadig økende interesse for å tegne flermedial årsavtaler der nett har blitt en sterk aktør, forklarer Margel.

Mediasite lanserte i fjor høst Lokalradiosamkjøringen som er et annonsesamarbeid mellom Edda Media og JærRadioGruppen og det er Mediasite som representerer samkjøringen i riksmarkedet.

Les også: Sammen om radioreklame

Nå forventer Margel et enda bedre 2008.

- Så langt har januar vært en strålende inngang til 2008. Vi har markedet med oss og fortsetter den positive utviklingen vil Mediasite totalt sett ligge an til å levere godt over en halv milliard kroner i 2008, noe vi ser oss godt fornøyd med, avslutter Margel.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere