NA24.no

Foto: Ned Alley/SCANPIX

Rema tegner ny sponsoravtale med RBK

Sist oppdatert:
REMA 1000 tegner ny femårsavtale med Rosenborg Ballklubb.

Selv om det den siste tiden har vært mediefokus på investorflukt, sponsorkrise og økonomiske utfordringer i tippeligaen, er en ny femårs avtale i land for REMA 1000 og Rosenborg Ballklubb.

- For oss er det viktig å støtte i både opp- og nedgangstider. Samarbeid om fotball som er en kjempestor idrett i Norge, samt å fremme topp- og breddeidrett er viktig for REMA 1000, sier administrerende direktør i REMA 1000, Ole Robert Reitan.

Reitangruppen og REMA 1000 har sponset RBK i 10 år, og samarbeidet har blitt videreutviklet år for år. REMA 1000 har hatt et ønske om å bidra til både eliteserieklubben og de mer lokale tiltakene. Fotballturneringer, fotballskole, treneropplæring og andre tiltak har vært viktige for samarbeidet. At begge parter har hovedsete i Trøndelag er heller ingen tilfeldighet. Å satse lokalt er viktig for REMA 1000.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere