NA24.no

Rett til topps

Sist oppdatert:
Kursen går i været etter at selskapet har sikret seg storkontrakt.

En av verdens ledende lastebilprodusenter har gitt Kongsberg Automotives datterselskap en kontrakt i hundremillioner klassen.

NA24 - din næringslivsavis

Kontrakten dreier seg rundt drivstoff og hjelpesystemer til motoren. Oppstart skjer i første kvartal neste år og gjelder en stor andel produkter, mens flere produkter skal settes i produksjon i løpet av 2010.

- Denne kontrakten er et resultat av mange måneder med hardt arbeid for å sikre at vi tilfredsstiller hvert aspekt av kundens behov og leverer en unik pakke med produkter til det mest krevende markedssegmentet. Dette er den første gang i kundens historie at en enkelt kildeutviklingsavtale har blitt nådd over en så bred variasjon av motor applikasjoner. Dette er et testament på at folk og produkter vi har til disposisjon kan møte de gjeldende og fremtidige behovene for lastebilmarkedet, sier direktør David Redfearn i Kongsberg Automotive.

Verdien på avtalen er på over 35 millioner euro eller rundt 328 millioner kroner.

Aksjekursen stiger 31,87 prosent til 2,40 kroner.

Følg KOA-aksjens ferd på Oslo Børs her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere