Revisjons- og rådgivningsfirma fusjonerer

Foto: (Deloitte)

Inter Revisjon slår seg sammen med Deloitte

Styrene i de to revisjons- og rådgivningsfirmaene Deloitte og Inter Revisjon (IR) har vedtatt å gjennomføre en prosess som medfører at de to selskapenes virksomhet i Haugesundsregionen blir slått sammen. Deloitte overtar dermed virksomheten til Inter Revisjon i Haugesund fra og med 1. september 2011. Avtalen innebærer at samtlige ansatte blir med over til Deloitte, og at alle klientforhold og øvrige avtaler videreføres hos Deloitte.

Inter Revisjon AS i Haugesund (IR) er et av Haugesunds-regionens ledende revisjonsfirmaer, med ca 20 årsverk. Deloitte er et ledende revisjons- og rådgivningsfirma i Norge, med ca 30 ansatte i Haugesund, og totalt 1050 ansatte på 20 kontorer rundt om i Norge. De to firmaenes styrer har vedtatt å starte en prosess for å slå sammen de to selskapene. Sammenslåingen skal gjennomføres fra og med 1. september 2011,melder selskapene i dag.

Les også:Deloitte med ny toppsjef i Norge

Blir en stor enhet i Haugesund
- Sammenslåingen innebærer at Deloitte styrker sin posisjon som det ledende miljøet innen revisjon, forretningsjus og rådgivning i Haugsund. Haugesundskontoret blir også så stort i Deloitte-sammenheng i Norge at det i enda større grad enn tidligere vil være et kontor som har ressurser og muligheter til å følge klientene hele veien. Vi kommer til å tiltrekke oss ekspertise, og stå enda sterkere rustet til å bevare og bygge lokal kompetanse. Det at vi nå etablerer en så stor revisjons- og rådgivningsenhet i Haugesund, kommer til å bety at det blir enda bedre muligheter for regionen å få tilført kompetanse og ressurser, og bidra til å skape verdier lokalt, sier Knut Terje Fagerland, partner i Deloitte og leder for det nye sammenslåtte Deloitte-kontoret.

To selskaper som kan tilføre hverandre mye
- Jeg opplever at Inter Revisjon og Deloitte passer svært godt sammen, sier Aase Aa. Lundgaard, partner og daglig leder for Deloitte Norge.

- Begge selskaper har kompetente medarbeidere som yter tjenester med høy kvalitet til våre kunder. Men vi er også to selskaper som har en sterk kultur og som forstår betydningen av å skape gode samarbeidsrelasjoner med våre kunder. Det er mye å tjene på å være en del av det største revisjons- og rådgivningsselskapet i verden, men når det kommer til stykket kan tillit bare bygges opp over tid og av mennesker som kjenner sine kunder og det markedet de arbeider i. Jeg er overbevist om at Deloitte gjennom sammenslåingen kommer til å bli en enda viktigere bidragsyter til næringsliv og offentlig virksomhet i Haugesunds-regionen, sier Lundgaard.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.