NA24.no


RIGGSELSKAP PERMITERER. Riggselskapet Dolphin Drilling sier opp 160 ansatte. Illustrasjonsfoto.
RIGGSELSKAP PERMITERER. Riggselskapet Dolphin Drilling sier opp 160 ansatte. Illustrasjonsfoto. Foto: BG Group

Riggselskap permitterer 160 ansatte

Sist oppdatert:
Riggselskapet Dolphin Drilling legger riggen Bideford Dolphin i opplag, og permitterer med det 160 ansatte. Selskapet tror likevel på nye kontrakter.

Fredag fikk 160 ansatte i Dolphin Drilling beskjeden om at de permitteres etter at riggen Bideford Dolphin snart blir lagt i opplag, melder Sysla.

Riggen blir selskapets fjerde som legges i opplag. I september 2016 mistet 180 jobben, da riggen Borgland Dolphin ble lagt i opplag. I juni 2016 måtte 150 gå, og i april 2015 ble 180 personer sagt opp.

– Kontrakten riggen har med Statoil avsluttes i nær fremtid, og det er i forbindelse med det sendt ut permitteringsvarsel til riggens mannskap, sier HR-direktør Arild Simonsen.

I juni sa riggselskapet opp 150 ansatte, etter at manglende oppdrag for riggen Borgland Dolphin satte i gang en stor nedbemanningsrunde. Denne gangen tror selskapet på nye kontrakter, og presiserer at det er snakk om permitteringer og ikke oppsigelser.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere