NA24.no

Riise fikk solgt hytta

(ABCenter)
Sist oppdatert:
Endelig fikk John Arne Riise solgt sørlandshytta si. Se bildene.

TV 2 Nettavisen skrev i slutten av april at Liverpool-forsvarerens kysthytte ved Lillesand var lagt ut til salg.

Prisantydningen for hytta inkludert 4,6 mål og strandlinje var 4,5 millioner. Men i slutten av juni senket Liverpool-proffen prisen med 600.000 kroner. Nå er den solgt.

Se bildene nederst i saken

- Hytta har forfalt ute og inne, men den kan bli veldig flott. John Arne har nok aldri vært der ute, så han skal ikke ha skylden for det, sier daglig leder Claus Eftevaag i ABCenter Fritid til TV 2 Nettavisen.

Og legger til:

- Eiendommen er stor og fin, så hytta har bra potensial.

John Arne Riises tidligere manager, Einar Baardsen, solgte hytta til landslagsspillerens heleide aksjeselskap, Riise Invest AS, for 4,9 millioner. Eftevaag vil ikke si hva den nye kjøperen ga, men dersom hytta gikk til utsalgspris har Liverpool-backen tapt en million på kjøpet

- Det har vært mange og sett på hytta, både før og etter at prisen ble senket, sier Claus Eftevaag.

Den tidligere Brann- og Start-spilleren har hatt eiendommen til salgs siden i fjor høst.

Hytta har svær plen og ligger inn mot Kaldvellfjorden ved Lillesand. Ifølge prospektet kommer den med to soverom, stue med fjordutsikt, stabbur og sjøbu.

Baardsen var tidligere Riises manager, men ble avsatt dagen etter at TV 2 Nettavisen skrev om de økonomiske vanskene til Riise Invest AS i fjor. Baardsen var varamedlem i styret til John Arne Riises aksjeselskap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere