NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%
Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

Riise kreves for 8,2 mill.

Sist oppdatert:
John Arne Riise trues nok en gang med rettssak.

Denne gang er det DnB Nor som krever millioner av Liverpool-proffen.

NA24 - din næringslivsavis

Sagaen om 27-åringens skakkkjørte økonomi synes endeløs. Før jul leverte banken inn en stevning, og nå skal saken opp for Oslo tingrett i juni, skriver Dagens Næringsliv.

- Det dreier seg om mislighold av et lån som ble gitt John Arne Riise i 2003. Da ble han innvilget et kassakredittlån som ble brukt til agenthonorar. Samtidig undertegnet Riise et personlig gjeldsbrev, sier kommunikasjonsdirektør Trond Bentestuen i DnB Nor.

Storebrand krevde i fjor landslagsforsvareren for oppunder tre millioner, men partene inngikk forlik 17. desember. Den saken skulle for retten på nyåret.

DnB Nor skal ifølge kommunikasjonsdirektør Bentestuen ha jobbet i tre til fire år for å komme frem til en løsning. Riise ønsker ikke å kommentere saken.

DETTE ER RIISES PENGEROT:

+ I slutten av mars i fjor gikk Liverpool-forsvarerens heleide Riise Invest AS konkurs, og kreves nå for vel 15 millioner av Riise privat og Nordea.

+ John Arne Riise har samtidig rettet krav på til sammen 37,8 millioner privat og gjennom Riise Invest AS mot tidligere agent og manager Einar Baardsen.

+ Einar Baardsen ble tidligere i fjor slått personlig konkurs, og er blitt etterforsket av politiet og skattemyndighetene. I 2006 gikk selskapene til Baardsen konkurs, og personlig kreves Baardsen for vel 48 millioner av kreditorene.

+ Riise tjener omtrent 20 millioner i året i Liverpool, ifølge en lønnsslipp som kom ut i slutten av oktober i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere