NA24.no

Rike damer søker «boytoys»

Foto: Scanpix/AEDT/WENN
Sist oppdatert:
Det er ikke lenger bare rike menn som skal få nyte et ungt selskap.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Det har blitt et vanlig syn gjennom historien - en rik, mektig, middelaldrende og ofte stygg mann med sun unge, vakre kjæreste i sin armkrok.

NA24 - din næringslivsavis

Det er en nyskapende virksomhet i New York som forsøker å opprette en balanse i regnskapet, ved å spleise velstående, eldre damer med ungfoler.

- Kvinnenes tur
Og det blir stilt krav:

Kvinnelige søkere må være over 35, tjene minst 2,5 millioner kroner i året og ha minimum 20 millioner kroner av andre likvide midler.

Og mennene - de må rett og slett bare være ung pryd for øyet, skal vi tro arrangøren av speed-dating-eventen, Jeremy Abelson, som skal spleise 20 velstående kvinner med like mange unggutter.

- Stygge, rike menn har tiltrukket seg attraktive, vakre golddiggere av noen kvinner i mange mannsaldre. Nå er det kvinnenes tur, proklamerer pocketchangenyc.com ifølge Sky News.

- Alt går an i NY
Eventen finner sted på Manhattans 230 Fifth club 7. februar og har tiltrukket seg mer enn bare velstående, skilte fruer.

- Er dette virkelig hva jeg er på søken etter? Nei. Men er det et alternativ? Hvorfor ikke? i New York går alt an, sier 50 år gamle og velstående Nancy Richards.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere