*Nettavisen* Økonomi.

«Rikingen» får ikke solgt luksusleilighet

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Nå er boligannonsen fjernet.

22.01.13 11:29

Lars Ole Johansen har bestemt seg for å beholde luksusleiligheten i Fredrikstad.

– Det finnes ikke en maken leilighet i landet. Jeg vil bli gammel der, sier Johansen til Nettavisen NA24 og ler.

Leiligheten på 280 kvadratmeter ble lagt ut for salg høsten 2010, og har ifølge Johansen en takst på over 16 millioner kroner.

Den ble først lagt ut for salg til 12 millioner kroner. Noen måneder senere var prisen redusert til 10,9 millioner kroner.

Selger for 17 mill.

– Den kommer ikke på markedet igjen, men alt er til salgs hvis det kommer noen og ringer på. Jeg selger den ikke for under 17 millioner kroner, fortsetter han.

– Er den verdt det?

– Ja, sier han og ler.

Har oppgradert det tekniske

Johansen tjener gode kroner på å leie ut lifter igjennom Oslo Liftutleie, og han er kjent for å bruke av sin millionformue. I 2010 var han med i VGTV-serien «Rikingen».

– Jeg har gjort store investeringer i lyd og bilde, og oppgraderte dette nylig slik at alt det tekniske i leiligheten nå kan styres fra en iPad, forklarer han.

En stor del av lyd- og bildebudsjettet for leiligheten er lagt igjen hos danske Bang & Olufsen. Flere millioner er investert.

Vil nå 100 mill.

Det var Privatmegleren som hadde oppdraget med å selge leiligheten. Ansvarlig megler, Frode Bergsløkken, forteller til Nettavisen NA24 at oppdraget etter en tid ble overført til meklerkjedens avdelingskontor i Fredrikstad.

(Saken fortsetter under bildet.)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Google Maps


– Vi har ikke noe oppdrag på denne leiligheten. Det har ikke skjedd noe der på en stund, sier daglig leder i Fredrikstad, Per Olav Borgås, til Nettavisen NA24.

Oslo Liftutleie omsatte for rundt 75 millioner kroner i 2012. Det er opp 20 prosent fra 63,5 millioner kroner i 2011.

– Jeg håper vi skal nå en omsetning på 100 millioner innen tre år, sa daglig leder Lars Ole Johansen til Nettavisen NA24 i forrige uke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag