*Nettavisen* Økonomi.

Rikingenes Frp-aksjon

Øystein Stray Spetalen og Jan Eiler Fleischer er med i epostaksjon for penger til Frp.

13.06.09 12:05

En rekke av de mest kjente folkene i Oslo finansmiljø har fått en e-post med oppfordring til å gi penger til Frp i forkanten av valget.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge hegnar.no ble det denne uken startet en epostaksjon av den tidligere kjente fondsforvalteren Jan Eiler Fleischer, hvor det ble oppfordret til å gi 10.000 kroner. Der står det følgende:

«Du er så flink til å dra i gang slike støtteaksjoner, så kanskje du kunne tenkte deg å benytte vårt initiativ til å starte en ny», heter det i eposten.

En rekke av finanseliten i Oslo kastet seg på. «Få opp lommeboka, feiginger», skriver Spetalen til sine venner. Den klareste oppfordringen kommer fra aksjemegler Stein Hansen, også kalt «Steinbull».

«Våkn opp er ordet som gjelder nå! Vi ender opp i et land hver det som gjelder er å være uføretrygdet eller medlem av Taliban! Vi trenger en regjering som tar kontrolll over innvandrringen og belønnner de som vil og kan jobbe. Norge gir snart høyere lønn til disse gruppene (som har blitt meget store) enn hva en sykepleier, polititjenestemann har», skriver Steinbull, ifølge DN.

Frps Siv Jensen er glad for alle som bidrar til partikassen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.