NA24.no

Ringte inn falsk bombetrussel for å forsinke kjærestens fly

Sist oppdatert:

En mann er pågrepet etter å ha ringt inn en falsk bombetrussel til flyplassen i Bordeaux i Frankrike. Han ville forsinke flyet som kjæresten sto i fare for ikke å rekke.

Det opplyser fransk påtalemyndighet søndag. Den 33 år gamle mannen ringte til flyplassen Bordeaux-Merignac torsdag og sa at det var en bombe gjemt der. Politiet sperret øyeblikkelig av hele flyplassområdet og gjennomsøkte det uten å finne noe.

Etter en stund ble 33-åringen pågrepet, og han har i avhør innrømmet å ha ringt inn bombetrusselen. Han forklarte at han gjorde det for å forsinke flyet som kjæresten skulle ta. Hun satt nemlig fast i trafikkork og ville ikke ha nådd fram i tide til flyavgangen.

Men den noe uvanlige kjærlighetserklæringen kan koste 33-åringen dyrt. Ifølge påtalemyndigheten risikerer han opp til to års fengsel og 30.000 euro (254.000 kroner) i bot. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere