NA24.no

Ripet opp over 30 biler

- Jeg har aldri sett noe liknende, sier verkstedsleder Morten Røh Petersen hos Ford-forhandleren Jordkjend. Her peker han på skadene på en av totalt drøyt 30 lakkskadde biler.
- Jeg har aldri sett noe liknende, sier verkstedsleder Morten Røh Petersen hos Ford-forhandleren Jordkjend. Her peker han på skadene på en av totalt drøyt 30 lakkskadde biler. Foto: Skjermdump (Telemarksavisa)
Sist oppdatert:
Flere titalls biler i Porsgrunn ble utsatt for hærverk natt til onsdag. Det har ført med seg skader for mange hundretusen kroner.

Bilforretningen gruer seg til å ringe rundt til kundene, skriver Telemarksavisa.

Se video nederst i saken!

Onsdag morgen ble det oppdaget at uvedkommende hadde tatt seg til rette utenfor bilforetningen til Ford-forhandleren Jordkjend i Porsgrunn i løpet av natten.

- Har aldri sett noe liknende
Ifølge TAs journalist på stedet ser det ut til at en person har ripet opp nesten samtlige av bilene som står utstilt utenfor bilforetningen med en nøkkel eller en annen spiss gjenstand.

- Jeg har aldri sett noe liknende, sier verkstedsleder Morten Røh Petersen, til TA. Han forteller videre at det er snakk om betydelige lakk-skader.

- Blir forferdelig å ringe kundene
Bilene som er skadet både forretningens egne biler, men også flere av kundenes biler som sto klare for reparasjon.

- Det blir forferdelig å ringe rundt til kundene og fortelle at bilene har blitt skadet i løpet av natten, sier Røh Pettersen. Til sammen skal det være snakk om skader for mange hundretusen kroner.

Politiet opplyser at til TA at over 30 biler skal ha blitt ripet opp, og de er nå på stedet for tekniske undersøkelser.

Sjekker videoovervåkning
- Vi vet så langt ikke mye i saken, men vi er på stedet for å sikre spor, og se over bildene fra overvåkningskameraet på stedet, sier operasjonsleder Terje Pedersen ved Telemark politidistrikt. 

VIDEO: Vandaler ødela 30 biler i Porsgrunn


Les flere saker i Telemarksavisa


Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere