NA24.no

Røkke får ny dame

Sist oppdatert:
Trine Sæther Romuld er Kjell Inge Røkkes nye direktør i Aker-ledelsen.

Trine Sæther Romuld er ansatt som ny konserndirektør i Aker ASA, skriver selskapet i en børsmelding. Hun tiltrer allerede 12. januar og vil inngå i konsernets ledergruppe som dermed utvides med en person.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Romuld kommer fra stillingen som finansdirektør (CFO) i Akers heleide datterselskap Aker Drilling, men har før det bred erfaring fra både Marine Harvest, Goodtech og revisorbakgrunn fra Ernst & Young / Arthur Andersen & Co.

- Jeg er svært tilfreds med å få Trine Sæther Romuld med på laget i Akers konsernledelse, sier Øyvind Eriksen som selv er nytilsatt konsernsjef i Aker ASA fra nyttår.

- Med utvidelsen av konsernledelsen har jeg ønsket å styrke vår oppfølging av Akers mange operative virksomheter. Trine vil være sentral i arbeidet med risiko- og finansstyring samt likviditetsoppfølging i datterselskapene i tett samarbeid med Akers administrasjon og ledelsen i det enkelte Aker-selskap, sier Eriksen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere