NA24.no

Røkke-kompis drar millioner

Sist oppdatert:
Nå det regner på presten drypper det på klokkeren.

Like før jul i 2005 etablert Kjell Inge Røkkes nære medarbeider Olav Revhaug sitt eget investeringsselskap Laffen Holding.

NA24 - din næringslivsavis

Det kjøpte seg inn i Røkkes private eierselskap TRG Holding med 46.667 aksjer. Selv om det utgjør kun 0,09 prosent av Røkkes pengebinge, ga det hele 12,6 millioner kroner i fjor. Ifølge regnskapet fikk Laffen 4,8 millioner i 2006.

430.000 kroner bokføres også som renteinntekter til selskapet. Alle pengene føres til den frie egenkapitalen som viser nesten 18 millioner kroner. Revhaug har ikke gjeld.

Aktiv mann
Selskapet investerte avkastningen i eiendom, og bokfører i balansen fem millioner kroner i fjor. Dette under posten varige driftsmidler.

Revhaug er en aktiv mann i Røkke-sfæren. I TRG holding, The Resource Group TRG og i TRG Eco Harvesting er han daglig leder og sitter i styret.

Han er styremedlem i Røkkes tidligere krabbe-selskap CS Krabbe, styreleder i aksjeselskapet Kværner, og et firetalls flere verv. Revhaug har ikke vært tilgjengelig for å kommentere saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere