NA24.no

Røkke kuppet Statoil-kvinne

Sist oppdatert:
Nina Udnes Tronstad blir ny administrerende direktør i Aker Kværner Verdal.

Konserndirektør for helse, miljø og sikkerhet, Nina Udnes Tronstad forlater Statoil for å begynne som administrerende direktør i Aker Kværner Verdal. Dermed mister Helge Lund & Co. en kvinne i konsernledelsen.

NA24 - din næringslivsavis

- Nina har en lang og sterk karriere bak seg i Statoil. Hun har arbeidet innen en rekke områder i selskapet, så vel i operativ virksomhet som i stabs- og støttefunksjoner, kommenterer konsernsjef Helge Lund i Statoil.

- Bonus
– Det er en bonus at vi får en kvinne i toppledelsen på Verdal, sier avtroppende sjef ved Aker Verdal, Bjørnar Skjevik til NA24 Trondheim.

NA24 Trondheim: Alt om Røkkes nye sjef

- Skaper resultater
Udnes Tronstad begynte i Statoil i 1983, og har hatt en rekke lederstillinger i konsernet og i datterselskapene i Danmark og Sverige. Hun har sittet i konsernledelsen med ansvar for helse, miljø og sikkerhet siden april 2005.

- Nina har vist evne til å skape resultater over et bredt spekter. Når hun ved denne anledning velger å finne nye utfordringer utenfor Statoil, retter jeg en stor takk for den innsats hun har gjort for konsernet og ønsker jeg henne lykke til med nye utfordringer, sier Lund i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere