NA24.no

Valuta USD 8,08 EUR 9,62 GBP 10,93 SEK 91,28
Oslo Børs 0,83

Rocksource opprettholder målsetning

Rocksource gir ikke opp målet om mer enn doble produksjonen.

Oljeselskapet Rocksource ASA økte produksjonen marginalt fra november til desember i fjor og har fortsatt mer enn en dobling igjen for å nå målet for 2010. De opprettholder imidlertid målsetning om 5.000 fat per dag i løpet av 2010, ifølge en pressemelding.

NA24 - din næringslivsavis

Produksjonen fra selskapets felt i Texas endte på 2.302 fat per dag i desember, opp fra 2.260 fat i snitt i november.

Rocksource melder samtidig at de nå har ferdigboret en ny brønn som viser indikasjoner på hydrokarboner i flere soner. Det er satt casing i brønnen som skal testes om kort tid. Det er videre iverksatt boring av ytterligere en letebrønn. Riggen vil deretter bli flyttet til Drews Landing for boring av en siste produksjonsbrønn i det pågående boreprogrammet.

- Vi forventer at bore- og anleggskostnadene vil falle de kommende månedene, og dette kan motvirke noe av prisreduksjonene i markedet. Rocksource vil søke å fase inn ny utvikling gjennom året for å maksimere lønnsomheten og kontantstrømmen, sier adm. direktør Jacob Sannes i Rocksource US i en komemntar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere