Røde tall fra Rocksource

Selskapet har langt igjen til et overskudd. Men de har en plan.

Rocksource hadde i tredje kvartal driftsinntekter på 3,3 millioner kroner. Det er en oppgang fra 2,3 millioner kroner ved samme periode i fjor. Økte letekostnader på den norske kontinentalsokkelen bidro til at driftsresultatet viser et underskudd på 19 millioner kroner mot et underskudd på 8,6 millioner kroner i tilsvarende kvartal året før.

NA24 - din næringslivsavis

Resultat før skatt ble dermed på et tap på 9,6 millioner kroner i tredje kvartal. Det er bedre enn i tredje kvartal året før, da selskapet hadde et resultat før skatt på 9,8 millioner kroner i underskudd.

Produksjonen var i tredje kvartal på 25 millioner kubikkfot gas en nedgang fra 31,1 millioner kubikkfot i samme kvartal i fjor. Oljeproduksjonen var på 747 fat mot 854 fat i tredje kvartal i fjor.

Selv om produksjonen fortsatt er lav hos Rocksource, har selskapet tro på at de kommer til å forbedre produksjonen. Det er særlig tro på at selskapets prosjekter skal gi gode resultater. Blant annet har Rocksource et mål om å produsere 1.000 fat oljeekvivalenter per dag i 2007.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.