NA24.no

Rolig Røkke

Foto: Svein Erik Furulund (scanpix)
Det vil ikke komme nye børsnoteringer fra Aker med det første.

Les NA24 på mobil

Både leteselskapet Aker Exploration og krillsatsingen i Aker Seafoods Corp. skal modnes ytterligere før det vil bli snakk om børsnoteringer, skriver Dagens Næringsliv.

NA24 - din næringslivsavis

Hovedaksjonær Kjell Inge Røkke og Aker-ledelsen har de siste to årene sendt en jevn strøm av nye selskaper til Oslo Børs. Gruppen teller ni børsnoterte selskaper, inkludert de tre minoritetseide virksomhetene Aker Drilling, Bjørge og Odim.

Ingen hast
Mange hadde ventet minst en ny børsnotering fra Røkke-selskapet i løpet av tredje kvartal, men slik blir det trolig ikke.

Aker-sjef Leif-Arne Langøy vil ta sin tid og ikke umiddelbart børsnotere oljeselskapet Aker Exploration eller krillsatsingen i Aker Seafoods Corp., som kanskje er det selskapet det er knyttet størst forventninger til.

- Investorene vil vel ha en andel i oppsiden så tidlig som mulig, men jeg tror aksjonærene i Aker er fornøyd med at vi venter, sier Langøy til DN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere